Hij gaat snel, hij gaat hard, hij gaat turbo! Kwintijn is een wervelwind op het podium die zijn publiek geen moment uit het oog verliest. Tijdens deze show wordt op een geheel nieuwe manier het antwoord gezocht op de aloude vraag: wie zijn er beter, de jongens of de meisjes?

 

Boek Kwintijn's Turboshow voor een stoer, interactief en swingend programma. Het feest zal vanaf de eerste tot de laatste minuut helemaal los gaan.

De PowerPieten brengen een spannende en energieke opwarming tot het grote moment dat de Sint arriveert. Deze show kan geboekt worden als voorprogramma met alleen de PowerPieten of als compleet programma inclusief Sinterklaas.

 

Boek De Grote PowerPieten Sinterklaasshow voor een geweldige sinterklaasviering vol spanning, muziek en plezier.

De prachtige kerstelfjes zijn een levendige verschijning op elk evenement. Samen met de kerstman lopen zij rond, delen mandarijntjes uit en gaan met het publiek op de foto.

 

Boek de vrolijke kerstelfjes voor de ultieme kerstsfeer op uw evenement.

Kwintijn heeft de fijnere nuances van het carnavalsfeest in Brabant geleerd. Conclusie: niet mokken, lekker hossen! Dus laat je meeslepen in deze weergaloze carnavalsshow vol vrolijke spellen, hectische wedstrijden en natuurlijk met de laatste canravalskrakers. Het dak můet eraf!

 

Boek Kwintijn's Carnavalsshow voor een grandioos carnavalsfeest waarbij de confetti nog weken uit je oren komt.

 

 

Als geboren en gedroogde Hollander weet Kwintijn als geen ander dat gevoel van Hollandse kneuterigheid aan te zwengelen, maar dan wel met een spectaculair sausje van uitbundigheid eroverheen.

 

Boek Kwintijn houdt van Holland voor Koningsdag en andere Hollandse evenementen.

PowerFactory Kids Entertainment verzorgt ook maatwerk programma's. Dit kan variŽren van een kindershow/parkshow tot een compleet dagprogramma met diverse activiteiten.